Tisková zpráva o spolupráci při vývoji SW FLORES

8. 2. 2011

Když 15. prosince 2009 podepsali zástupci společností ABRA Software a FLORES Memorandum o strategické spolupráci, stanovili si nemalé cíle.

Flores Profitable Solutions

Když 15. prosince 2009 podepsali zástupci společností ABRA Software a FLORES Memorandum o strategické spolupráci, stanovili si nemalý cíl: do roka vyvinout nový ERP software FLORES, který shrne dlouholeté zkušenosti s dodávkami ERP pro velké podniky, to vše na technologické platformě NEXUS, základu systémů ABRA Gx.

Zrození ERP FLORES bylo unikátní zejména pro doposud nevídanou spolupráci mezi dvěma vývojovými týmy: týmem ABRA Software a týmem nově založené firmy FLORES. Spolupráce byla a je o to unikátnější, že není podložena žádným majetkovým propojením obou zúčastněných firem.

Nevýhodu pozdního vstupu na obsazený trh s informačními systémy obrátil FLORES ve svůj prospěch ve chvíli, kdy využil svého začátku „na zelené louce“ a začal se profilovat jako ucelená metodika pro řízení firmy, jejíž workflow jasně definuje pracovní posloupnosti a zodpovědnosti. Potvrzením úspěšného vstupu nového informačního systému na trh je jednak ostrý provoz systému v několika firmách, a také získání ocenění Finalista soutěže IT produkt roku 2010.

A jaké jsou plány pro nejbližší období:

• únor 2011
    • Uvedení procesního motoru:
    • zachycuje určené události v systému
    • zpracovává zachycené události dle definovaných pravidel
    • předává úkoly definovaným lidem, pokud je to třeba
    • informuje uživatele nebo role uživatelů o nastalých událostech
    • kontroluje úkoly z hlediska jejich splnění, případně problém eskaluje
    • podporuje schvalovací řízení s plnou podporou paralelního schvalování nebo automatického schvalování
    • nabízí uživateli jednotné rozhraní pro vyřízení úkolu
    • umožňuje stanovit i proces, který není přímo vázán na žádný doklad v systému
  • duben 2011
    • Uvedení výroby:
    • Princip inteligentního řízení výroby

Tolik ze života nového ERP software FLORES.

Petr Vopelák
United Software a.s.
(+420) 724 020 298
petr.vopelak@abra.eu

United Software a.s. je vlastníkem několika SW společností. Jejím cílem je optimální využití softwarového vývojového potenciálu na českém trhu. Vice informací naleznete na http://www.unitedsoftware.cz.